Masina de spalat rufe Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Electrolux SteamCare EWF1408WDL2 este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe revolutionar care foloseste tehnologia de ultima generatie SteamCare pe baza de aburi. Sistemul profesional cu abur incorporat in masina SteamCare va netezi si improspata hainele lasandu-le moi si placut mirositoare. Aburul patrunde in tesatura si inmoaie murdaria, pentru ca apoi programul de spalat sa execure o spalare mult mai eficienta intr-un timp mai scurt cu un consum energetic redus.
       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate destul de mare ce poate spala pana la 10 Kg de rufe avand o viteza de centrifugare de 1400 rpm. Incarcarea se face frontal, hubloul de acces fiind prevazut cu un set de balamale rezistente care fac o priza buna la inchidere. Mi-a placut si faptului ca diametrul acestuia permite introducerea la interior si a rufelor mai voluminoase cum ar fi cearsafuri, paturi sau lenjerii de pat.
       Panoul de comanda este dotat cu un display LED, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată si viteza de centrifugare. 
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: lana, mixt, sport, bumbac, rapid 15 minute, sintetice, usar de calcat, matase, perdele, colorate, extra-clatire, Allergy Care - elimina particulele fine de detergent din rufe care pot afecta pielea sensibila a celor suferinzi de alergie, etc. In modul de functionare programare intarziata poti alege ca masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in intervalul de timp stabilit de tine.
       Sistemul inteligent OptiSense ajusteaza automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii. Hainele dumneavoastra nu vor fi niciodata spalate prea mult reglarea timpului de lucru luand in calcul atat consistenta murdariei cat si cantitatea de rufe din cuva. Cu ajutorul functiei Time Manager poti regla durata ciclului de spalare astfel incat rufele si fie gata exact la timp.
       In cazul in care ai copii mici care se joaca in jur este recomandat sa activezi si functia siguranta copii care va bloca comenzile de pe panoul de comanda dar si accesul la interior.
       Un alt aspect demn de luat in seama este si cel al consumului energetic, masina de spalat Electrolux fiind una economica, incadrata in clasa de consum A+++. Deasemenea consumul mediu anual de apa este undeva la valoarea de 12290 litri de apa.
       Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)