Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE pret si specificatii tehnice

         Daca vara uscatul rufelor de pe franghie nu pare a fi o problema majora deoarece caldura de afara grabeste acest proces, odata cu venirea anotimpului rece acestea pot sta chiar si 3 zile pe franghie pana sa fie gata uscate. Iar daca mai stai si prost si cu timpul liber sau nu ai acces la un balcon aceasta devine o problema serioasa si de aceea iti recomand uscatorul Electrolux EDH3686GDE. 
         Electrolux EDH3686GDE este un uscator de capacitate mare de stocare rufe de pana la 8 Kg. Este un uscator ce foloseste tehnologia de uscare prin condensare ceea ce inseamna ca apa este colectata intr-un recipient special care la o anumita perioada de timp va trebui sa fie golit.
         Panoul de comanda situat in partea superioara este dotat cu un selector de programe si un display LCD unde sunt afisate principalele functii active precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de uscare.
         Programele 6 la numar acopera o arie larga de necesitati si tipuri de tesaturi: superuscare, puternic uscate, bumbac, sintetice, haine delicate, uscare rapida, calcare usoara etc. Daca doresti sa calci rufele imediat dupa ce le-ai scos din uscator este recomandat sa alegi programul uscare usoara deoarece vei evita astfel formarea cutelor si le vei putea calca mult mai usor umede. Alegand optiunea programare intarziata vei putea usca rufele chiar si atunci cand esti nevoit sa pleci de acasa programand timpii de functionare in care aceasta sa isi execute programul.

         Tehnologia de uscare folosita este cea prin condensare, acesta putand fi instalat oriunde in casa fara sa fii nevoit sa tii cont sa prevezi un sistem de evacuare apa. In timp rezervorul de apa va trebui golit pentro o functionare optima.
         Motorul cu invertor ofera rezultate excelente in uscatul rufelor cu un consum minim de energie si este si silentios. Acest este evident si prin clasarea uscatorului in clasa de eficienta energetica A+.


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)