Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV88TX05E pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV88TX05E este un dispozitiv electrocasnic foarte inteligent si performant daca e sa ne luam dupa multitudinea de senzori instalati pentru a anticipa anumite situatii fara a mai implica astfel factorul uman. Fiind o masina incorporabila aceasta va putea fi usor integrata in mobila de bucatarie pentru a limita astfel spatiu ocupat de aceasta dar totusi tinand cont de dimensiunile ei: 81.5 x 59.8 x 55 cm.
      Masina de spalat vase complet incorporabila Bosh are o capacitate de incarcare 13 seturi de vase pentru care sunt disponibile pana la 8 programe pentru care se pot alege 6 nivele diferite de temperatura in functie de profunzimea murdariei. E o masina de spalat foarte eficienta care se poate adapta oricarei cerinte chiar si din mers obtinand astfel rezultatele mult asteptate de fiecare utilizator. 
       Arata foarte bine si ca design exterior, materialele premium care sunt folosite in constructia ei dar si finisajele bine realizate fiind inca un motiv in plus sa o alegi. Panoul de comanda modern dispune de display LCD modern care iti va afisa timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare dar si functiile active pentru programul ales.
        Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv - recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid - spalare rapida a vaselor la 45 de grade, program Bio/Eco - functionare in regim economic la 50 de grade, programare intarziata - optiune de programare pornire/oprire.
        Cu optiunea Half Load poti folosi masina de spalat chiar si atunci cand nu este incarcata la capacitate maxima, consumul energetic si cel de apa fiind limitat la numarul de vase introduse la interior. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile.
        Optiunea Hygiene Plus poate fi activata in cadrul programelor de lucru pentru a garanta o igiena maxima datorita curatarii antibacteriene. Vasele vor fi spalate la o temperatura ridicata de pana la 70 de grade pentru a fi asigurat astfel un standard de igiena avansat.
         Alte functii disponibile pentru masina de spalat Bosch SMV88TX05E care merita mentionate sunt:

- program automat de spalare la diverse temperaturi intre 35 si 70 de grade
- functie Shine and Dry - vasele vor straluci a curatenie si nu vor avea pic de apa pe ele 
- VarioZone - optiune de programare diferentiata pentru fiecare sertar in parte
- Night Program - program de lucru silentios recomandat pentru folosire pe timp de noapte
- EcoDrive silence - Motor cu functionare economica si silentioasa
- Dossage Assist - Sistem automat de dozare asistata pentru detergent

       Sistemul senzorial este unul aparte, masina de spalat fiind la randul ei foarte bine dotata din acest punct de vedere, lucru mai rar intalnit si la alte modele. Practic avem de-a face cu o masina de spalat vase inteligenta cu management propriu folosind datele primite de la senzorii instalati pe ea.
        In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existenta. Deasemenea sunt prezenti si alti senzori ce detecteaza nivelul de grasime pe vase si optimizeaza functionarea masinii de spalat la noile cerinte. 
         Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)