Tricicleta pliabila Coccolle pret si specificatii tehnice

        Imi aduc aminte si acum prima tricicleta pe care am avut-o, o bucurie de nedescris mai ales ca ma aflam la prima experienta pe roti si intrasem in rand cu lumea ca mai toti copii de varsta mea aveau si ei asa ceva. Si inca ceva, aceasta a fost un ajutor pe care m-am bazat si atunci cand a trebui sa fac trecerea la bicicleta. Exercitiul in timp s-a dovedit benefic atat sanatatii dar si ca aspect fizic.
       Astfel daca si tu iti doresti sa ii faci o bucurie copilului tau si esti in cautarea unei triciclete, iti recomand tricicleta pliabila Coccolle. Nu mai pui si faptul ca este simpatica si este disponibila in mai multe variante de culori: rosu, albastru si beige.
        Arata foarte bine ca design, este moderna si este perfecta pentru a fi utilizata de copii incepand cu varsta de 8 luni pana la 72 de luni. Cadrul metalic rezistent este unul usor de intretinut si bine finisat. 
        Modelul de fata prezentat are inclusiv maner in cazul in care ai un copil vitezoman si vrei sa ii controlezi cat de cat tricicleta in drum spre parc, pe trotuar sa nu cumva iasa in strada. 
        Atunci cand creste copilul in varsta ii poti ajusta atat zona de sea cat si pedalele astfel incat sa ajunga rapid la ele sau sa nu il incomodeze. Deasemenea spatarul inalt ajustabil ofera un plus de confort. In caz de ploaie poti deschide si copertina care il va proteja atat de vant cat si picaturile reci de ploaie. 
       Are si sistem de siguranta, sistem de blocare directie si functie blocare volan. In spate poti depozita si cateva scule in saculetii atasati, o surubelnita sau un patent in caz de apar probleme de ordin tehnic pe drum. 

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

         Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret


          Pentru fetite iti recomand culoarea rosie iar la baieti cea albastra va fi una potrivita!


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)