MEIZU MX4 Pro pret foarte bun la Quickmobile

        Nu stiu voi ce parere aveti dar eu sunt un fan autoproclamat atunci cand vine vorba de telefoane chinezesti, in special cele produse sub brand Xiaomi. MEIZU MX4 Pro imbina cam tot ce e mai bun pe piata la ora actuala si anume designul de la Apple, camera de la Sony si puterea de procesare de la Samsung. Cunosc cateva persoane care au renuntat la Note 3 in favoarea acestui telefon si sunt multumite dupa mai multe luni de utilizare cu acesta. 
        Butonul Home de sub ecranul de 5.5 inchi incorporeaza un senzor de amprenta acoperit peste cu sticla din safir pentru o detectie la 360 de grade si un timp de raspuns la focalizare de 0.5 secunde. Rezolutia de 2560 x 1536 pixeli si densitatea de 546 ppi promite imagini la o calitate exceptionala care vor impresiona orice utilizator. Nu cred ca exista un telefon cu un asa display de bun in acesti bani la ora actuala pe piata.
        La capitolul performante tehnice acesta vine echipat cu un procesor Exynos 5430 de tip Octa Core tactat la 2.0 Ghz si un Quad Core de 1.5 Ghz. Procesorul grafic face parte din familia MALI - T628 MP6 si reprezinta o componenta esentiala in ceea ce priveste competentele pe partea de gaming. 
        Memoria RAM de 3 Gb va face posibila rularea aplicatiilor fluent, chiar si in conditii de multitasking iar spatiu de stocare intern de 16/32/64 Gb va fi suficient pentru aplicatii si poze.
        Camera foto principala are un senzor de 20.7 MP iar cea frontala destinata pozelor de tip selfie are un senzor de 5 MP.
        Sta bine si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare, dispune de 4G LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac in banda dubla de 2 Ghz si 5 Ghz, bluetooth 4.0, GPS si Glonass. 
         Bateria de 3350 mAh promite o autonomie de pana la 24 de ore, in conditii de utilizare intensa, jocuri sau navigare internet. Sistemul de operare este Android 4.4 KitKat cu o interfata usor costumizabila de catre cei de la Xiaomi Flyme 4.0. 

Recomandare: 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon cu un display generos bine dotat din punct de vedere tehnic de actualitate la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

        Cel mai bun pret il gasesti pentru varianta culoare alb si negru iar pentru fiecare model comandat zilele acestea primesti si un selfie stick cadouVerifica pret actualizat



                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)