Masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5410UW/LE pret si specificatii tehnice

       Noua generatie de masini de spalat din 2016 din care face parte si modeul discutat astazi, Samsung AddWash WW70K5410UW/LE adauga noi functionalitati in ceea ce priveste procesul de spalare, functii care vor imbunatati cu siguranta procesul de spalare al rufelor. 
      Cu noua functie AddWash vei putea adauga de acum si alte rufe peste cele puse deja la spalat fara a mai fi nevoit sa opresti masina de spalat. Nu de multe ori se intampla ca dupa ce ai pus in functiune masina de spalat sa mai gasesti prin casa o pereche de ciorapi sau un tricou sau o haine pe care ai uitat sa o pui la spalat. Daca inainte trebuia sa astepti sa se termine programul initial ca apoi sa programezi masina de spalat pentru un nou proces de spalare, acum totul se poate face din mers in deplina siguranta.
      Hubloul de acces la interior cu un diametru destul de generos iti ofera posibilitatea de a spala cu aceasta masina de spalat nu numai rufele din categoria vestimentatie, astfel vei putea spala si lenjeria de pat, perdele, paturi etc. Deasemenea panoul de comanda cuprinde o multime de butoane si functii specifice programelor de spalare care impreuna cu display-ul LED vor contribui la o experienta de utilizare excelenta pe care o va experimenta tu ca utilizator zi de zi.
       Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Samsung AddWash WW70K5410UW/LE are o capacitate totala de spalare rufe de 7 Kg si o viteza de centrifugare de pana al 1400 rpm. Nu consuma nici foarte multa energie (este incadrata in clasa de eficienta A+++), este foarte silentioasa si are in componenta un motor Inverter care va propulsa tot acest angrenaj de ultima generatie. Avantajul unui astfel de motor consta in faptul ca limiteaza frecarea dintre perii si face ca acesta sa fie mai putin zgomotos, mai eficient si sa reziste pentru o perioada de timp mai indelungata.
        Programele de spalat, 15 la numar acopera cam toata gama de nevoi si tipuri de tesaturi ale rufelor tale: program bumbac, lana, sintetice,consum redus de energie, baby, program rapid etc. 
         Tehnologia inovativa de la Samsung Eco Bubble cu care este dotata aceasta masina de spalat, amesteca detergentul cu apa si aer inainte de inceperea ciclului de spalare generand bule de spuma care patrund in tesatura eliminand astfel mai usor murdaria. Cele 6 cicluri speciale ale masinii de spalat Samsung sunt special concepute pentru a elimina diferite tipuri de murdarie si pete greu de curatat cu un efort minim.
        Cei mici vor fi protejati de fiecare daca atunci cand activezi functia siguranta copii care anuleaza toate functiile butoanelor de pe panoul de comanda dar si accesul la interior in cuva.
        Consumul mediu anual de apa este relativ mic daca e sa ne raportam la capacitatea cuvei de respectiv 7400 litri anual. Zgomotul produs in timpul programelor de spalare se incadreaza in limitele normale (54 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)