Laptop Asus F550JX-DM249D pret si specificatii tehnice

      Si acum ca veni vorba de laptopuri cei de la Asus doar ce au lansat de curand pe piata noul model Asus F550JX-DM249D, disponibil acum si pe piata din Romania prin intermediul celor de la eMag. Laptopul Asus F550JX-DM249D este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv mobil, modern, bine dotat din punct de vedere tehnic. 
      Proiectat pentru multitasking si divertisment, Asus seria F este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Este cu pana la 5% mai subtire fata de modelele precedente din seria x55 gazduind un touchpad mare multi touch. Nu vei avea probleme cu el sa se incalzeasca deoarece tehnologia IceCool il mentine mai rece chiar si ca temperatura corpului.
      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i7 4720HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Haswell. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.6 Ghz.
      Memoria RAM de 8 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
       Spatiu de stocare destul de generos este reprezentat de SSD ultrarapid de 256 Gb. In cazul in care nu este suficient poti apela si la atasarea unui card SD in cititorul de card.        
       Laptop-ul Asus F550JX-DM249D  vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 950M de 4 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. 
       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB, doua 3.0 si unul 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptopul Asus F550JX-DM249D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)