Banda Alergare Everfit TFK 155 pret si specificatii tehnice

       Banda Alergare Everfit TFK 155 o recomand tuturor celor care isi doresc un dispozitiv fitness performant dar mai redus in dimensiuni, aceasta fiind ideala pentru a fi folosita chiar si in cazul unui apartament acolo unde spatiul nu este unul tocmai foarte generos. Desi dimensiunile ei sunt unele mai reduse, aceasta pastreaza toate functionalitatile unei benzi de dimensiuni mari.
       Banda eletrica de alergare electrica Everfit TFK 155 este dotata cu un motor de putere mare de pana la 1.75 CP care ii imprima acesteia o viteza variabila de pana la 14 Km/h. Suprafata de alergare 122 x 40 cm ofera o aderenta buna la miscare iar in cazul in care apar accidente si te dezechilibrezi aceasta se opreste automat.
       Pentru utilizatorii avansati care vor sa experimenteze un alt grad de dificultate, banda de alergat este prevazuta cu 3 nivele de inclinare. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe eficient socurile produse sub actiunea greutatii tale. Masa corporala maxima admisa este de 100 Kg.
       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 5 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.
       Sistemul de amortizare socuri ii asigura o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa ascultii muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.
       Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice