Aparat de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 pret si specificatii tehnice

        In cautarea unei solutii moderne pentru instalatia de racire de la vara atunci cand termometrele vor depasi cu mult pragul de canicula am dat de aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123, un dispozitiv climatic foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret accesibil. Am tot planuit aceasta achizitie inca de vara trecuta dar datorita aglomerarii instalatorilor, cererea de pe piata fiind foarte mare cei de la reprezentata m-au tot amanat. De data aceasta am ales varianta de pe acum, primavara fiind stiind ca voi avea mai multe sanse sa il instalez imediat ce primesc comanda acasa prin livrare online de la eMag.
         Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 este o achizitie interesanta daca iti doresti un sistem climatic performant si eficient, care sa se incadreze intr-un buget nu foarte mare. Faptul ca detine si functie Inverter este un element esential in ceea ce priveste eficienta sa dar si a consumului energetic, lucru care se va vedea si facturile curente. Face parte din clasa de eficienta energetica A avand o putere consumata de 1150 W la incalzire si de 1100 W la racire.
        Arata foarte bine si ca design atat unitatea exterioara cat si cea interioara culoarea predominanta fiind cea de alb fapt care il va face pe acesta sa treaca aproape neobservat acolo unde peretii sunt albi. Puterea de racire este estimata la 1200 BTU, pe timp de vara acesta putand fi comutat si pe functie de incalzire.
        Cei 1200 BTU sunt exact suficienti pentru un spatiu de pana la 40 de metri patrati astfel incat acesta sa isi faca simtita prezenta in zilele sufocante de vara.
        Il poti controla de la distanta cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare. Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare.
         Aparatul de aer conditionat Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 beneficiaza de mai multe functii:

Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
Auto Restart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
- Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte
- Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca
- Autocuratare - procedeu de pornire in functie incalzire prin care este uscata surafata de emisie aer pentru a nu se forma in timp mucegai ce ar putea dauna grav sanatatii.

        Motorul cu tehnologie DC Invertor regleaza functionarea compresorului in functie de necesitati astfel incat aparatul de aer conditionat sa fnctioneze doar atat cat este nevoie pentru un consum energetic minim. In cazul in care conditiile de mediu nu mai sunt respectat iar temperatura mediului ambiant ajunge in limitele normale, aparatul de aer conditionat intra in modul Stand By care limiteaza consumul energetic chiar si cu 80%.
        Temperatura de functionare variaza de la -10 grade in interiorul camerei pana la +43 de grade. Peste aceste limite pot aparea probleme din punct de vedere al eficientei acestuia.
        Important de stiut este si faptul ca acesta este destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 53 dB.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Comentarii

  1. Eficient atat pentru racire cat si pentru incalzire, foarte rapid atunci cand este activat modul turbo. Este un aparat silentios mai ales pe modul de noapte cand isi regleaza valoarea temperaturii setate, o scade sau o creste, in functie de metabolismul organismului din timpul somnului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)