Laptop Acer Aspire E5-573G-397Y pret si specificatii tehnice

        Acer Aspire F5-571G-53DQ este un laptop multimedia cu performante destul de bune accesibil ca pret, perfect pentru un utilizator de rand care uneori mai lucreaza si cu aplicatii consumatoare de resurse. Acesta poseda si o placa video dedicata de la Nvidia cu ajutorul careia vei putea rula jocuri de ultima generatie sau folosi in grafica computerizata. Acest model face parte din noua generatie de laptop-uri Acer si se bucura de un aspect mai finisat, componente de ultima generatie si fiabilitate recunoscuta.
       Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate printr-un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Nu face zgomot fiind deasemenea si silentioasa. 
       Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i3 5005U tactat la o frecventa de 2 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca o placuta de memorie pentru un total de 16 Gb.
        Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime.
        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
         Cantareste aproximativ 2.4 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Laptopul Acer Aspire E5-573G-397Y este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)