Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX pret si specificatii tehnice

         Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant dotat cu o multime de functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret excelent. Nu de multe ori am afirmat ca cei de la Beko incep sa se impuna din ce in ce mai mult pe piata din Romania prin combinele performante si pe buna dreptate acum daca privim si din perspectiva preturilor foarte bune. Designul placut va impresiona inca de la prima vedere si va avea un impact pozitiv in peisajul bucatariei tale. 
         Sistemul de racire este unul revolutionar de tip Neo Frost ce inglobeaza doua tehnologii impreuna, sistemul Active Dual Cooling si cel No Frost impiedicand astfel formarea ghetii in interior si oferind conditii foarte bune de conservare a alimentelor cu un consum minim de energie.
         Beko RCNA400E20ZX este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 354 litri din care 257 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 97 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 
         Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
         Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. 

         Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

 - Control Digital al temperaturii - temperatura din interior poate fi setata cu o precizie foarte buna asta si datorita sistemului electronic dotat cu afisaj LED ce permite acest lucru
Functie ionizatoare - aceasta functie elimina bacteriile si microorganismele din interior ce ar putea accelera procesul de alterare a alimentelor mentinand un aer curat si proaspat in tot interiorul combinei frigorifice
Filtru anti mirosuri - este un filtru de tip carbon util in special in a elimina mirosurile neplacute din interior mentinand astfel un nivel inalt de igiena.
- Functie super racire interiorul frigiderului este racit instant imediat dupa ce este pus in functiune
          
      Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:


        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice