Combina frigorifica Beko RCNA340K20W pret si specificatii tehnice

          Beko RCNA340K20W este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta, dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun.  Nu de multe ori am afirmat ca cei de la Beko incep sa se impuna din ce in ce mai mult pe piata din Romania prin combinele performante si pe buna dreptate acum daca privim si din perspectiva preturilor foarte bune. Designul placut va impresiona inca de la prima vedere si va avea un impact pozitiv in peisajul bucatariei tale. 
          Sistemul de racire este unul revolutionar de tip Neo Frost ce inglobeaza doua tehnologii impreuna, sistemul Active Dual Cooling si cel No Frost impiedicand astfel formarea ghetii in interior si oferind conditii foarte bune de conservare a alimentelor cu un consum minim de energie.
          Beko RCNA340K20W este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 302 litri din care 205 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 97 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 
          Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. 

          Combina frigorifica Beko RCNA340K20W este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

 - Control Digital al temperaturii - temperatura din interior poate fi setata cu o precizie foarte buna asta si datorita sistemului electronic dotat cu afisaj LED ce permite acest lucru

Filtru anti mirosuri - este un filtru de tip carbon util in special in a elimina mirosurile neplacute din interior mentinand astfel un nivel inalt de igiena.
Protectie antibacteriana usi - garnitura de pe usi contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor
Buzzer - functie avertizare sonora in cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde
            
         Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:


            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)