Laptop Acer Aspire E5-573-37RC pret si specificatii tehnice

      Laptopul Acer Aspire E5-573-37RC face parte din categoria dispozitivelor ultraportabile disponibile la un pret mult accesibil avand performante ce ii va asigura o fluenta buna in aplicatii de tip office, in navigarea pe internet sau vizionat filme si seriale. Nu este unul dintre cele mai performante laptop-uri dar merita atentia daca nu cauti ceva sofisticat ci mai degraba un laptop pentru a intretine conversatii pe retelele de socializate sau a primi si receptiona email-uri avand performante suficient de bune totul optimizat pentru un buget de pana in 1500 lei. 
      Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate printr-un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Nu face zgomot fiind deasemenea si silentioasa. 
      Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul i3 cu doua nuclee fizice Intel Core 5005U tactat la o frecventa de 2 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca o placuta de memorie pentru un total de 8 Gb.

       Din pacate acesta nu vine si cu placa video dedicata fapt pentru care nu il recomand celor care doresc sa achizitioneze un laptop gaming, scopul acestuia fiind mai degraba de laptop office de lucru cu capacitati foarte bune de a viziona filme la rezolutii de inalta calitate. Desigur vei putea rula anumite jocuri dar de generatie mai vache sau acelea care nu necesita multe resurse multe din punct de vedere grafic.
        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate, acesta fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
        Cantareste aproximativ 2.4 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 3 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul Acer Aspire E5-573-37RC este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)