Masina de Spalat Rufe Panasonic NA-148XS1WGN pret si specificatii tehnice

      Masina de Spalat Rufe Panasonic NA-148XS1WGN o recomand tuturor celor care vor sa isi achizitioneze un dispozitiv de spalat rufe performanta, cu un design atragator si bine dotata la capitolul programe de lucru. Aceasta face parte din generatia 2016 si pe langa functiile clasice pe care le intalnim si la alte masini de spalat este prevazuta cu programe cu abur care umezesc rufele pentru a reduce astfel timpii de asteptare in timp ce speli rufele. Acestea netezesc cutele si reduc din procesul de sifonare. 
      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate destul de mare ce poate spala pana la 8 Kg de rufe avand o viteza de centrifugare de 1400 rpm. Incarcarea se face frontal, hubloul de acces fiind prevazut cu un set de balamale rezistente care fac o priza buna la inchidere. Mi-a placut si faptului ca diametrul acestuia permite introducerea la interior si a rufelor mai voluminoase cum ar fi cearsafuri, paturi sau lenjerii de pat.
      Panoul de comanda este dotat cu un display LED, acesta avand o iluminare albastră, plăcută, care indică timpul rămas pană la terminarea programului de spălat, temperatura selectată si viteza de centrifugare. 
      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: lana, mixt, sport, bumbac, rapid 15 minute, sintetice, usar de calcat, matase, perdele, colorate, extra-clatire, Allergy Care - elimina particulele fine de detergent din rufe care pot afecta pielea sensibila a celor suferinzi de alergie, etc. Deasemenea cu programul AUTOCARE modul de spalare se va adapta automat la cantitatea de rufe introdusa la interior.
      Senzorii montati la interior detecteaza volumul incarcat, gradul de murdarie, tipul de material si optimizeaza temperatura apei, timpul de inmuiere si viteza de centrifugare astfel incat rezultatele sa fie unele perfecte. Procesul de spalare si de clatire este accelerat de fiecare data datorita tehnologiei 3D HydroActive+ prin injectarea constanta atat cu detergent cat si cu apa curata in cazul clatirii pentru rezultate mai bune la spalare.
      Spalatul economic este si el unul din temele dezbatute zi de zi care ar trebui sa te intereseze deoarece astfel vei putea reduce si factura la curent substantial. Masina de Spalat Rufe Panasonic NA-148XS1WGN are clasa energetica A+++ insa este cu 40% mai eficienta. Ai posibilitatea de a opta intre modurile Eco si Speed care permite sa adaptezi consumul la necesitatile personale. Modul Speed este cu pana la 40% mai rapid decat un ciclu obisnuit in timp ce modul Eco dureaza mai mult dar economiseste mai multa energie, apa si bani.
      Alte functii importante care merita mentionate sunt:

- sistem detectare spuma  - optimizeaza functionarea masinii de spalat astfel incat nivelul de spuma sa fie unul optim indiferent e tipul de detergent folosit
- sistem siguranta copii - blocheaza functiile butoanelor dar si accesul in interiorul cuvei
- protectie impotriva inundatiilor - opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute
- programare intarziata - poti seta ca masina de spalat sa spele in conditii de siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa.

     Panasonic NA-148XS1WGN este echipata cu un motor Digital  Inverter care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) fapt ceea ce elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi  supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)