Tableta ASUS ZenPad 8.0 Z380CX-1A018A pret si specificatii tehnice

       Tableta AsusZenPad 8.0 Z380CX-1A018A este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Dupa succesul celor de la Asus cu telefoanele din seria Zenfone 2, acestia au lansat o astfel de serie si pentru tablete.
       Designul este un alt punct forte al tabletei, aceasta fiind construita in totalitate din policarbonat avand marginile usor curbate, ceea ce face ca tableta sa fie tinuta in mana in mod stabil fara sa alunece.
       Display-ul IPS capacitiv este unul multitouch si masoara in diagonala 8 inchi suportand o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Imaginile redate sunt unele de calitate foarte buna cu un unghi de vibilitate de aproximativ 170 de grade. E perfecta atat pentru vizualizat filme online, navigare internet dar si pentru a rula jocuri de ultima generatie.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee Quad Core Intel Atom X3 C3200 tactat la o frecventa de 1.1 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb. Mai poi adauga si un card microSD de pana la 64 Gb pentru a suplimenta spatiul de stocare. Chipset-ul grafic Mali 450 MP4 va participa din plin la fiecare activitate ce necesita mai multe resurse video. Ruleaza fara probleme Android 5.0 Lollipop.
       Pe partea de conectivitate acesta suporta GPS, transfer fisiere prin bluetooth, retele de date wireless. Camera frontala are un senzor de 2 MP iar cea secundara din fata doar 0.3 MP.
       Acumulatorul de 1830 mAh ii va oferi acesteia o autonomie de 6-7 ore in conditii de utilizare medie. 


Recomandare:
        Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret
        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)