Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 900-13 pret si specificatii tehnice

      Laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 900-13 redefineste modul de utilizare al unui laptop creand un dispozitiv care imprumuta atat functii de baza de la o tableta obisnuita sau un laptop pentru a oferi performantele de care ai nevoie zi de zi. Acesta este un laptop interesant daca iti doresti un dispozitiv ultraportabil care se poate transforma in caz de nevoie si in tableta. Principala calitate a acestuia o reprezinta autonomia mare, care dupa cum spun si producatorii, ajunge pana la 7-8 ore. 
      Lenovo Yoga 900-13 are patru moduri diferite in care il poti utiliza si anume: laptop, stand, cort sau tableta. Acest lucru este datorat balamalei cu functie de rabatare pana la 360 de grade in jurul axei sale.
      Arata foarte bine si ca design, este compact, acesta fiind potirivit in cazul persoanelor care calatoresc destul de mult. Carcasa este realizata dintr-un plastic solid, bine conturata din punct de vedere al finisajelor. Cantareste astfel in jur de 1.29 Kg, fiind astfel usor de transportat in rucsacul de munca.
      Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent. Pentru o folosire optima pe timp de noapte aceasta vine si cu suport iluminare taste, functie utila atunci cand lumina din camera nu este una tocmai potrivita la tastare.
       Display-ul de 13.3 inchi ofera o rezolutie OHD de pana la 3200 x 1800 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara si este bazat pe un panou IPS ce ofera culori vibrante, unghiuri de vizibilitate extreme (pana la 178 de grade) si luminozitate excelenta. 
       Sistemul audio este format din doua boxe JBl de 2W care furnizeaza o experienta audio captivanta datorita functiei Dolby Home Theater.
       Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu 2 nuclee Intel Core i7 6500U tactat la 2.5 GHz cu functie Turbo Boost cu accelerare frecventa de pana la 3.1 Ghz, memoria RAM de 8 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 512 Gb pe un SSD ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows Home 10 pe 64 de biti. 
       Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Nu este un laptop gaming dar totusi veti putea rula unele jocuri de generatie mai veche la setari medii placa video fiind una integrata. Placa video integrata nu prea poate face fata gaming-ului dar se descurca excelent cu filmele HD si chiar Full HD. 
       La capitolul porturi acesta beneficiza de 3 iesiri USB 3.0, o iesire USB 2.0, iesire audio si HDMI. Poti transmite date prin bluetooth iar conexiunea la internet se face doar wireless prin Wi-Fi.

Recomandare:

     Laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 900-13 va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)