Cuptor incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S1 pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S1 este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care te vor ajuta in prepararea celor mai bune gustari pentru tine si familia ta. Acesta arata foarte bine din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care vor asigura caldura necesara in interior astfel ca mancarea gatita sa fie gata intr-un timp cat mai scurt. Poate fi integrat cu usurinta in mobila de bucatarie avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 54.8 cm.
       Panoul de comanda este prevazut cu un superb display LCD care iti va afisa in timp real temperatura la interior si timpul ramas pana cand tot procesul de gatire se finalizeaza. Deasemenea selectorul de programe este prevazut cu un display LCD in centru care iti va indica campul de selectie al temperaturii.        
        Panoul de comanda este dotat cu doua selectoare primul pentru selectie programe iar al doilea tempetatura fiind incadrate de un superb display LCD care iti va afisa in timp real temperatura la interior si timpul ramas pana cand tot procesul de gatire se finalizeaza.
       Are o capacitate de 67 de litri suficient de mare pentru o familie obisnuita si este dotat cu 12 functii de gatit. Functiile de gatit prezente in meniul acestuia acopera in principiu cam toata gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: iluminare interioara, convectie aer fierbinte, grill incalzire inferioara/superioara, ventilator gatire, decongelare grill cu suprafata mare/mica, treapta pentru pizza etc.
        Sistemul de incalzire inferioara si superioara va patrunde alimentele gatite la interior in egala masura pe ambele parti. Bosh a optimizat si modul de incalzire interior, acesta fiind cu 30% mai eficient fata de alte modele din aceiasi clasa energetica A. Intreaga caldura este canalizata spre alimentele dispuse in zona centrala pentru o eficienta mai buna si un timp de gatire mai redus. Deasemenea cuptorul dispune si de o izolare termica eficienta care asigura reducerea considerabila a consumului de energie.
       Pentru performante mult mai bune si un timp de gatire cat mai redus, specialistii Bosh recomanda apelarea la asa numitul program convectie aer fierbinte care foloseste ventilatorul din interior pentru a imprastia mult mai rapid aerul fierbuinte astfel ca alimentele sa fie mult mai repede gata. Folosirea acestui mod de functionare mai este recomandat la final de program atunci cand vrei ca friptura sa prinda la exterior o crusta crocanta foarte delicioasa.
       Functia PerfectBake de preincalzire reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite. Pentru cei care sunt impatimiti de gustul unei pizza facute la cuptor acesta dispune de treapta speciala pentru prepararea blatului.
       Sistemul de gatire 4D ofera o patrundere in mod egal din toate partile a bucatelor pregatite la interior fiind unul dintre cele mai eficiente sisteme de gatit din domeniu. 
        Cuptor incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S1 dezvolta o putere totala de 3650 W din care 2.8 kW ii revin grill-ului.
       Sistemul de inchidere al usii de acces la interior este prevazut cu un geam dublu din sticla care va face posibila un transfer minim de caldura intre mediul din interior si exterior. Accesul la interior se face foarte usor iar ca sa nu fie nevoie sa deschizi usa de fiecare data sa verifici in ce stadiu se afla mancarea pregatita, exista in dotare si un set de becuri cu halogen ce ofera o vizibilitate bine la interior. Usa de acces la interior nu prezinta pericol de ardere, aceasta fiind construita din materiale termoizolatoare care fac posibila ca aceasta sa ramana mereu la o temperatura sigura.
       De retinut este si faptul ca acesta nu consuma nici foarte multa energie fiind incadrat in clasa de consum superioara A cu un consum de energie estimat de 0.88 kW/h. Senzorii instalati la interior PerfectRoast adapteaza modul de functionare al cuptorului automat in functie de tipul de aliment gatit la interior.
         Curatarea acestuia va fi pur si simplu o joaca de copii datorita sistemului automat cu autocuratare care are ca simpla regula "curatenie bec". Peretii interiori acoperiti cu un strat din particule minuscule din ceramica preiau murdaria pe care apoi o descompun foarte eficient.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatarese iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                     
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)