Masina de spalat vase incorporabila Zeolit Bosch SMV88TX03E pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat vase incorporabila Zeolit Bosch SMV88TX03E este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv de spalat vase din categoria premium foarte bine dotata sub aspect si functii. Nici nu mi-am putut imagina ca ce de la Bosh pot face astfel de lucruri, o adevarata jucarie nemteasca care isi va dovedi utilitatea in fiecare zi de utilizare.
         Aceasta arata bine si ca design exterior, este de culoare alba, eleganta si eficienta. Poti spala pana la 13 seturi de vase intr-o singura transa, perfecta in cazul in care aveti o familie mai numeroasa. 
        Este un model incorporabil care poate fi integrat foarte usor in mobila de bucatarie tinand cont de dimensiunile acesteia de: 81.5 x 59.8 x 55 cm. Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LCD care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.

         Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: 
program 60 grade, program super silence - recomandat pe timp de noapte pentru un nivel al zgomotului redus, program automat la diverse intervale de temperatura in functie de gradul de murdarie al vaselor, super 60, Eco  50 - consum redus de energie si apa etc.. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.
         Masina de spalat vase incorporabila Zeolit Bosch SMV88TX03E impresioneaza si la capitolul functii de unde poti selecta urmatoarele optiuni:

- Shine & Dry -  vasele vor fi stralucitor de curate si fara pic de apa pe ele, gata pentru a fi puse la loc in dulap.
- Intensive Zone -  zona delimitata pentru pozitionarea vaselor foarte murdare. Programul de spalare va fi unul mai intensiv pentru a se obtine astfel rezultatele dorite
- Incarcare la jumatate - chiar daca nu ai numarul maxim de vase pentru a fi spalate poti incarca masina de spalat si la jumatate, aceasta avand un consum de apa si energie adaptat la numarul de vase din interior.
- Hygiene Plus - program de spalat vasele la temperatura superioara pentru a elimina bacteriile si agentii patogeni de pe vase
- Programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa.

        Sistemul senzorial este bine pus la punct si include senzori de uscare care detecteaza cand vasele sunt uscate si gata pentru a fi preluate de la interior. Senzorul Aqua Sensor detecteaza gradul de murdarie a veselei si ajusteaza automat durata de spalare, consumul de apa dar si temperatura.
       Sistemul de management al apei - Water management care poate fi consultat din computerul de bord iti va indica exact consumul de apa pentru programul selectat dar si istoricul in timp al consumului pe o anumita perioada de timp.
        Pentru siguranta ta masina de spalat vase beneficiaza si de sistem inteligent Overflow care detecteaza atunci cand aceasta are scapari necontrolate de apa oprind la scurt timp functionarea acesteia pentru a se evita inundatiile.
        Consumul energetic anual este de aproximativ 211 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.73 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2100 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor in clasa de eficienta energetica A+++-10%. In timpul unui ciclu normal de spalare vase nu vei consuma mai mult de 7.5 litri de apa.
         Un alt aspect important este si faptul ca aceasta este silentioasa iar in timpul programului de lucru  zgomotul nu este deranjant (nivel zgomot 44 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri