Lenovo Vibe X3 performante de top pentru un telefon de clasa medie

       Lenovo Vibe X3 cel mai nou dispozitiv din portofoliul Lenovo este disponibil acum pentru comanda si in Romania la un pret destul de bun raportat la ce are acesta de arata la capitolul hardware. Desi cei de la Lenovo nu sunt de foarte multa vreme pe piata telefoanelor au castigat foarte rapid experienta imprumutand multe din elementele caracteristice care au avut succes la modele de top lansate de alte branduri mai celebre. In timp ce companii ca Nokia sau Blackberry se zbat din greu sa razbata pe un segment unde exista o competitie atat de acerba, se pare ca celor de la Lenovo le merge din ce in ce mai bine, iar noul model lansat, Lenovo Vibe X3 este o certitudine in acest sens.
       Acesta arata foarte bine si ca design, materialele din care este contruit fiind unele de cea mai buna calitate si aici vorbim de metal si sticla rezistenta cu protectie Gorilla Glass 3
       Ecranul IPS de 5.5 inchi suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si o densitate de 401 ppi. Tehnologia IPS implementata pe acest dispozitiv permite redarea jocurilor si a aplicatiilor in culor mult imbunatatite fata de un display obisnuit. 
      Sistemul audio frontal este format din doua boxe de mare fidelitate Dolby Atmos de 1.5 W fiecare. Acestea ofera un sunet puternic si clar care se va propaga in toata incaperea intr-un mod placut.
      Securitatea datelor a fost inca de la inceput un obiectiv pentru cei de la Lenovo, astfel ca pe spatele acestui terminal gasim atasat si un senzor de amprente care poate preveni accesul la datele personale de personal neautorizat.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core tactat la o frecventa 1800 + 1200 Ghz,  accelerator grafic Adreno 418, memoria RAM de 3 Gb și spatiu de stocare de 64 Gb extensibila prin atasarea unui card microSD pana la 128 Gb. In cazul in care doresti sa atasezi un card la acesta va trebui sa renunti la unul din cele doua SIM-uri de la interior.
       Testat in conditii de multitasking dar si jocuri solicitante din punct de vedere video acesta s-a descurcat foarte bine si nu am observat lag in utilizare. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop. 
       Camera foto principala este dotata cu un senzor de 21 Megapixeli iar printre caracteristici gasim prezent un flash dual-LED, functie de autofocus. Deasemenea cameră frontala are un senzor de 8 Megapixeli.
       Sta bine si la capitolul elemente de conectivitate si aici vorbim de internet de mare viteza 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, bluetooth, GPS cu A-GPS, GLONASS, Radio FM, jack de 3.5 mm.
      Bateria de capacitate 3500 mAh beneficiaza de functie Quick Charging si poate fi incarcata in totalitate in mai putin de o ora.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



                        
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)