Mixer cu bol Breville VFP040X-01 pret si specificatii tehnice

        De acum gata cu improvizarile la bucatarie deoarece noul mixer cu bol Breville VFP040X-01 este o alegere interesanta din punct de vedere al functionalitatilor de care te bucura chiar si tu in timp ce gatesti la bucatarie, totul la un pret accesibil. Breville VFP040X-01 este un mixer multifunctional dotat cu bol, ideal pentru a fi folosit la prepararea continutului pentru prajituri dar si a mancarilor pasate. Este foarte indemanatic mai ales ca face totul de unul singur fiind nevoie doar sa ii adaugi incredientele necesare.
      Puterea mare de 500W reprezinta un alt argument care ne confirma faptul ca avem de-a face cu un dispozitiv premium, puternic care va garanta obtinerea unui amestec omogen intr-un timp foarte scurt. 
       Poti seta una din cele 12 viteze disponibile in functie de omogenitatea aluatului. Motorul inteligent detecteaza incredientele dure si creste puterea atunci cand este necesar. Pornirea este una lenta in cea mai mica treapta de viteza dupa care aceasta creste pentru a evita astfel orice risc de stropire. Panoul de comanda dotat cu un display LCD pe font albastru de va informa de fiecare data cu privire la treapta de viteza activa.
       Bolul din otel inoxidabil are o capacitate de 3.8 litri si faptul ca e destul de mare va permite prepararea unei cantitati destul de semnificative fara a mai trebui sa il utilizezi in doua transe.
        In cutie primesti si alte accesorii printre care: un carlig de framanatare si o paleta din aluminiu rezistente si usor de intretinut. 
        Dupa fiecare utilizare este recomandat ca bolul si aparatul sa fie sterse cu o laveta umeda pentru o pastrare optima in timp.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doresti sa mizezi pe un dispozitiv de calitate care va fi de ajutor de fiecare data in treburile de la bucatarie: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona acum mult mai ieftin, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)