Espressor automat DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M pret si specificatii tehnice

         Cei care iubesc cafeaua stiu cu siguranta sa faca diferenta intre una preparata la cafetiera si una la espressor, deoarece gustul este diferit, chiar daca folosesti acelasi sortiment de cafea. Noul espressor automat DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M este capabil sa iti ofere o gama variata de bauturi calde, perfecte pentru a fi savurate inca de la prima ora a diminetii. Toate operatiunile de pregatire a cafelei sunt automate iar prepararea in sine nu dureaza mai mult de cateva secunde.
         Deasemenea poti savura o varietate destul de mare de bauturi preparate de acesta in cel mai profesionist mod printre care: Cappuccino, Latte macchiato, caffe latte, lapte cald, espresso si ceai cald. 
         Espressorul masoara doar 192 x 475 x 326 mm si poate fi pozitionat in orice colt al bucatariei tale, este de culoare gri metalizat si beneficiaza de panoul de comanda dotat cu display LCD. 
         Toate bauturile pot fi personalizate si memorate in functie de preferintele dumneavoastra. Aparatul se alimenteaza cu cafea boabe , are o putere mare de 1450 Wsi presiune 15 bari. 
         Compartimentul pentru cafea boabe are o capacitate de depozitare de pana la 170 de grame, suficient de mare cat sa functioneze pentru o perioada de lunga durata. Atunci cand nivelul cafelei este scazut esti avertizat din timp ca urmeaza sa ramai fara cafea in curand prin semnalizare luminoasa in zona panoului de comanda. Boabele de cafea sunt macinate eficient la rece cu ajutorul a rasnitelor ceramice. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care vi-l doriti. 
         Functia de decalcifiere si curăţare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile tale preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun  cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. Carafa pentru lapte cu capacitatea de 0,5 litri spumeaza laptele de doua ori, apoi toarna un strat de crema fara stropi in ceasca, la temperatura potrivita.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

                               


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)