Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26320X pret si specificatii tehnice

       Daca intentionezi sa cumperi o masina de spalat vase bine dotata din punct de vedere tehnic, disponibila la un pret accesibil, Beko DSN26320X ar fi o alegere de luat in seama. Arata foarte bine si ca design exterior, aceasta fiind construita din materiale de calitate care ii vor asigura o fiabilitate de lunga durata. Vei putea astfel folosi timpul liber ramas alaturi de cei dragi sau sa te relaxezi la televizor dupa o zi istovitoare de munca.
        Vorbim de o masina de spalat semi-incorporabila in mobila de bucatarie avand urmatoarele dimensiuni: 81.8 x 59.8 x 57 cm. 
        Din punct de vedere tehnic masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN26320X are o capacitate de spalare vase de pana la 13 seturi selectand unul din cele 6 nivele de temperatura in functie de gradul de murdarie. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A++ cu un consum anual de energie de 262 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 2800 litri. 
        Sunt disponibile 6 programe de spalare suficient ca aceastea sa acopere o arie larga de necesitati printre care: program intensiv 70 de grade, program Bio/Eco 50 de grade, Clean & Shine, spalare rapida, si spalare la 30 de grade. Fiecare program poate fi costumizat selectand o multime de functii aferente de pe panoul de comanda. Acesta este dotat la randul lui cu un display LCD care te va tine la curent cu timpul ramas pana cand tot procesul de spalare se va incheia.
        In modul de functionare programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat vase sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa, sa porneasca si sa se opreasca la orele stabilite de tine. Ca elemente de protectie aceasta este dotata atat cu sistem anti inundatie cat si sistem de blocare acces interior si functii butoane.

         Functia "Child Lock" blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda ca element de siguranta atunci cand aveti copii mici care se joaca prin zona. Deasemenea la activarea butonului "All in One" masina de spalat isi va ajusta automat modul de functionare astfel incat performantele la spalat sa fie unele de cea mai buna calitate.
          Sistemul electronic de control al balansului va functiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 47 dB).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)