Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LFT11M121 pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LFT11M121 este o alegere interesanta din punct de vedere al dotarilor tehnice si vorbim astfel de un dispozitiv performant dotat cu o multime de functii si programe astfel ca tu sa fii fericit la sfarsit de zi si cu treaba gata facuta. Iar daca nu te pricepi sau pur si simplu iti vine greu dupa o zi obositoare de lucru sa mai speli si vasele, lasa totul pe mana specialistului Hotpoint-Ariston LFT11M121.
        Aceasta arata bine si ca design exterior, este de culoare alba, eleganta si eficienta. Poti spala pana la 14 seturi de vase intr-o singura transa, perfecta in cazul in care aveti o familie mai numeroasa. 
        Este un model incorporabil care poate fi integrat foarte usor in mobila de bucatarie tinand cont de dimensiunile acesteia de: 82 x 59.5 x 57 cm. Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LCD care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.
        Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program rapid Expresst - 30 de minute, Auto intensiv - recomandat in cazul vaselor foarte murdare, Duo Wash - mod de spalare personalizat pe fiecare raft in parte, goodnight - spalare silentioasa pe timp de noapte, sanitizing - elina bacteriile si agentii patogeni de pe vasele spalate. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.
        In modul de functionare programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa.
        Sistemul senzorial este bine pus la punct si include senzori de uscare care detecteaza cand vasele sunt uscate si gata pentru a fi preluate de la interior. Pentru siguranta ta masina de spalat vase beneficiaza si de sistem inteligent Overflow care detecteaza atunci cand aceasta are scapari necontrolate de apa oprind la scurt timp functionarea acesteia pentru a se evita inundatiile.

        Sistemului inovator de spalare vase cu Oxigen Active permite moleculelor de oxigen activ sa fie difuzate la intervale regulate de dispozitiv pentru o curatare eficienta si un consum energetic minim. Oxigenul activ reactioneaza cu substantele volatile din mirosuri oxidandu-le, eliminand astfel mirosul neplacut al vaselor murdare.
        Consumul energetic anual este de aproximativ 265 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 0.88 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 2320 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor in clasa de eficienta energetica A++.
        Un alt aspect important este si faptul ca aceasta este silentioasa iar in timpul programului de lucru  zgomotul nu este deranjant (nivel zgomot 41 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)