Masina de spalat rufe Bosch Maxx 4 WAE20469BY pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Bosch Maxx 4 WAE20469BY face parte din categoria electrocasnicelor care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, aceasta avand dotari si functii de ultima generatie fapt pentru care o recomand a fi o alegere isteata. Este moderna, eficienta, economica, foarte incapatoare - are capacitatea de a spala pana la 7 Kg rufe intr-un singur ciclu si arata foarte bine si ca aspect exterior. Materialele folosite in constructia ei sunt unele de cea mai buna calitate, dat fiind vorba ca vorbim de o masina de spalat nemteasca autentica.
       Panoul de comanda central este incadrat de mai multe pictograme de selectie functii speciale dar si de un selector cu ajutorul caruia vei putea regla temperatura la interior optima si programul de lucru. Toate informatiile de interes vor putea fi vizualizate pe display-ul LCD care vor face referire la temperatura, timp de lucru dar si programul selectat.
       Masina de spalat rufe Bosch Maxx 4 WAE20469BY este un model cu incarcare frontala, are o capacitate de incarcare de 7 Kg si o viteza de rotatie maxima de 1200 rpm. Este o alegere perfecta in cazul unei familii, aceasta fiind foarte eficienta si silentioasa in decursul functionarii programelor. Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind destul de compacta caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 84.4 x 60 x 59 cm. 
        Motorul ce pune in functiune tot angrenajul este deasemenea unul silentios si are la baza functia de EcoDrive ce se remarca prin consum energetic redus si performante. remarcabile. Astfel masina de spalat a fost incadrata de specialisti in clasa energetica A+++ cu un consum foarte redus de energie 0.93 kWh in program standard si un consum mediu anual de apa de 10000 litri.
      Programele de spalat 10 la numar reusesc să acopere o gamă largă de necesitati printre care:Bumbac, Jeans, Lană, Sintetice, Uşor de Călcat, Spălare  Manuală, Baby Care, Culori Închise, programare Întarziată, ( permite setarea pornirii maşinii de spălat cu o întarziere de maxim 24 de ore). In cazul in vei spalat camasi sau tricouri din bumbac, specialisti recomanda folosirea programului de spalare antisifonare care impiedica formarea cutelor greu de scos atunci cand va trebui sa calci rufele.
      Sistemul electronic 3D Aquatronic are rolul de a distribui in mod egal incarcatura la interior si de a absorbi eventualele vibratii din timpul programului de spalare. Vorbim astfel de o masina de spalat silentioasa cu ajutorul careia vei putea spala chiar si pe timp de noapte fara a produce un zgomot peste limitele normale.
      Alimenatarea se poate face atat cu detergent granule sau lichid, existand compartimente special dedicate pentru fiecare.
      Materialul din care esta constuita cuva este polinox de culoare alba un material foarte rezistent si izolant termic, tamburul este din inox.

Recomandare:

         Garantia comerciala este de 2 ani iar pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

        Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus

        Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici


                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)