Masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG 6200 FD pret si specificatii tehnice

          Noua masina de spalat vase complet incorporabila Whirlpool ADG 6200 FD intruneste toate calitatile necesare pentru a fi considerata perfecta pentru orice familie numeroasa. Are capacitate mare de incarcare -  12 seturi, ceea ce inseamna ca nu va fi cazul sa iti faci griji cand vei avea si invitati la masa sau vei sarbatori ziua onomastica. 
          Masina este incorporabila, masoara 82 x 59.7 x 55.5 cm si poate fi integrata cu usurinta sub blatul mobilei de bucatarie pentru a-ti lasa liber restul spatiului din incapere. Nu vei fi deranjat deloc de zgomotul in timpul procesului de spalare deoarece motorul sau este foarte silentios, avand in dotare cea mai noua tehnologie. 
          Masina are un design simplu, este prevazuta cu un numar restrans de butoane si un display LCD unde vor fi afisati parametrii de functionare. Interiorul este organizat pe mai multe nivele sub forma de cosuri din sarma, dintre care unul ajustabil astfel incat sa te poti adapta la orice situatie si sa poti spala toate vasele indiferent de diametrul lor.
         Pentru o spalare eficienta ai la dispozitie 5 programe de spalare. In grila de programe sunt disponibile urmatoarele optiuni: program automat bi0/eco la 50 de grade pentru o spalare cu nivel de resurse limitate, program rapid, program intensiv pentru vase foarte murdare si unul pentru prespalare. Exista si un asa numit mod de programare intarziata cu ajutorul careia poti seta masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta in intervalul de timp dorit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa.
         Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 1.02 kWh, iar cel de apă este de 12 litri. Consumul anual este de 289 kWh și 3360 de litri. 
         Sunt convins ca o sa iti placa deoarece aceasta este un aparat electrocasnic eficient si foarte economic care te va ajuta de cate ori vei avea nevoie sa indepartezi urmele de pe vasele in care ai gatit sau ai mancat. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)