Combina frigorifica Electrolux EN3852JOW pret si specificatii tehnice

        S-au dus vremurile in care atunci cand ne refeream la un produs romanesc vorbeam de dotari standard ieftine chiar si in cazul dispozitivelor electrocasnice mai scumpe. Romanii par sa fi invatat lectia predata de catre marile branduri si incep usor sa cucereasca si aceasta piata a produselor de top. Combina frigorifica Electrolux EN3852JOW este exemplul perfect in acest caz, un dispozitiv premium disponibil la un pret accesibil.
         Mateialele de foarte buna calitate folosite in constructia sa fac ca aceasta sa arate foarte bine si ca design fiind astfel un element de imagine care se va integra perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice. Electrolux este o combina frumoasa, de culoare alba, care are urmatoarele dimensiuni 200.5 x 59.5 x 64.7 cm. Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 357 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase.
        Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frost care impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.
        Frigiderul este structurat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
        Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 2 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si altul de dimensiune medie. Acesta are o capacitate de congelare de 4 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul. 
        Cu functiile action cool/freezing poti actiona la nivel local unde poti scadea temperatura peste limita celorlalte rafturi in cazul in care anumite alimente sunt mai perisabile decat altele. Sistemul de reglare al temperaturii este unul automat si presupune o reglare exacta a temperaturii la nivel de compartimente.
        Per total combina frigorifica Electrolux este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+ (aproximativ 323 kWh/an).
        Este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Electrolux EN3852JOW fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 43 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri