Asus ZenFone Max pret si disponibilitate stoc eMag

       Asus ZenFone Max este un telefon destul de bine inchegat, o evolutie promitatoare vazuta de catre multi cunoscatori in domeniu ca un best buy al momentului. Acesta  se va regasi cu siguranta in mana multor utilizatori iubitori de gadget-uri. Este o alegere interesanta atat din punct de vedere al pretului dar si al specificatiilor, un produs premium pozitionat la granita dintre High-End si Mid-End.
       Principalul atu al acestui dispozitiv il reprezinta bateria cotata la 5000 mAh, acesta putand fi folosit si ca PowerBanch pentru a incarca alte dispozitive mobile inlocuind cu succes un acumulator extern. Odata cu acest model cei de la Asus au rezolvat una dintre cele mai arzatoare probleme din lumea telefoanelor mobile si anume problema bateriei care se descarca foarte rapid avand o autonomie de pana la 38 de zile in StandBy.
       Arata bine si ca design exterior, acesta find construit dintr-un plastic rezistent bine finisat pe la colturi. Carcasa de pe spate se simte foarte bine la atingere aceasta imitand textura pielii, nu retine amprente dandu-i o oarecare stabilitate atunci cand il vei lasa pe suprafete lucioase.
       Display-ul IPS Full HD de 5.5 inchi este protejat impotriva prafului si zgarieturilor prin geam Gorilla Glass 4. Desi acesta pare ca rezista mai bine fata de generatia anterioara iti recomand sa ii aplici si o folie de protectie pentru o siguranta deplina.
       La capitolul performante tehnice acesta are sub carcasa un procesor de tip Quad Core Snapdragon 410 tactat la o frecventa de 1.2 Ghz, un accelerator grafic Adreno 306 si o memorie RAM de 2 Gb. Stocarea datelor se va face pe suport flash cat si in memoria interna de 16 Gb.
       Testat in conditii de multitasking dar si jocuri solicitante din punct de vedere video acesta s-a descurcat foarte bine si nu am observat lag in utilizare. Sistemul de operare preinstalat este Android 5.0 Lollipop. 
       Camera foto principala este dotata cu un senzor de 13 Megapixeli iar printre caracteristici gasim prezent un flash dual-LED, functie de autofocus. Deasemenea cameră frontala are un senzor de 5 Megapixeli.
       Sta bine si la capitolul elemente de conectivitate si aici vorbim de internet de mare viteza 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, bluetooth, GPS cu A-GPS, GLONASS, jack de 3.5 mm.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)